İplik Fuarı

S.S.S2023-11-09T10:08:59+03:00
giyimkent logo

S.S.S

Ruhsat başvurunuzda Esenler Belediyesine teslim etmeniz gereken “Muvafakatname” belgesi için lütfen aşağıdaki şartnameyi okuyup onay formunu eksiksiz doldurunuz.

Ruhsat Başvuru Formu

Muvafakat name hazırlanma süresi müracaattan sonra ortalama 10 ile 15 gündür.

Evrakınız hazır olduğunda SMS ile bilgilendirileceksiniz.

NOT : Tekstil ve Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren, Yaya yolu ve araç yolu cephelerin de faaliyet konusunu gösteren ürünleri teşhir eden ve Dükkanı depo olarak kullanmayan firmaların başvuruları kabul edilir.

Kapalı otoparklarımızın yıllık bedeli KDV dahil 600 TL’dir. Başvuru Yamak için alta verilen linke tıklayıp başvuru sayfasına gidiniz.

Otopark Başvuru

Formu doldurup gerekli tutarı Otopark Başvuru Sayfasındaki IBAN adresine gönderdikten sonra başvurunuz 2 iş günü içinde aktif olacaktır.

Kapalı Otoparklarımız Plaka Tanımlıdır.

Kapalı otopark sorunlarınız için Yönetim Personelimizi arayıp gerekli yardımları alabilirsiniz.

Tel No: 0212 438 00 65 Dahili-8

Site içinde genel olarak şikayetleriniz var ise 0212 438 00 57’nolu telefon numarasını arayıp iletebilirsiniz.

veya Websitesi iletişim sayfasından form doldurabilirsiniz.

Genel Sorular

Çatınız mı akıyor veyahut gider pimaşınızda sorun mu var Giyimkent Yönetimini arayarak gerekli bilgileri bırakıp arıza kaydı açtırmanız gerekiyor.

Tel no : 0212 438 00 65

Yönetim Personelimizi Arayıp Gerekli Yardımları Alabilirsiniz

Tel No: 0543 938 71 33

Sizin ile bir alakası olmayan bir kesinti yaşıyor iseniz İSKİ ” 185 ” nolu numarayı arayıp bilgi alabilirsiniz.

Genel bir elektrik kesintisi var ise ” 186 ” nolu numarayı çevirerek bilgi alabilirsiniz.

Go to Top